Gjestebok | Gatekirka
 

Gatekirka
 


Gatekirka
Erlings gt 1
Harstad

Skriv en hilsen i vår gjestebok

Vi setter pris på om du legger igjen en hilsen i vår gjestebok.  Gjesteboken blir moderert, da vi fra tid til annet har fått uønsket reklame for produkter vi ikke kan assosiere oss med !

Skriv et nytt innlegg i gjesteboken

Jan

31. mars 2014
Gatekirka virker som et flott iniativ. Lykke til videre!

Christine Kristoffersen

19. desember 2011
En 12 år gammel gutt har nå vært savnet fra et asylmottak på Østlandet i over 13 døgn.

Hei! Jeg skriver til dere for å få hjelp til å be til Jesus og Gud for en familie jeg kjenner. Det gjelder en fraskilt mor og hennes tre barn. De bor på et flyktningemotak på Østlandet. Nå har gutten på 12 år rømt hjemmefra. Han tør ikke komme hjem igjen.

Familien har fått to endelige avslag på sin asylsøknad. Tirsdag 6.desember kom politiet for å hente familien og tvangssende dem tilbake til Kosovo. LørDagsrevyen var med for å lage reportasje om politiets arbeid. Reportasjen kan du se på internett på denne adressen:

http://www.nrk.no/nett-tv/indeks/290131/

Familien har flyktet fra Kosovo. Faren til barna har drept en person. Nå vil den andre familien ta hevn ved å drepe mannens eldste sønn.

Den 12 år gamle gutten er den som er forfulgt i familien. Hvis familien sendes tilbake til Kosovo risikerer gutten å bli drept. For å unngå det kan han holde seg innendørs i familiens hjem resten av livet. Da får han ikke gå på skole, ikke leke med andre barn, ikke være en del av samfunnet. Slik er det mange barn som lever i Kosovo i dag. Det kan du se i denne NRK-reportasjen: http://www.nrk.no/nett-tv/indeks/263761/ Reportasjen er fra Albania, men det er det samme som foregår i Kosovo.

Blodhevn er ingen grunn til å få oppholdstillatelse i Norge.

Jeg har besøkt familien en gang i uka i høst for å forsøke å være en støtte og oppmuntring. Men nå orker ikke mammaen mer. Hun bare gråter hele tiden, og har mørke ringer under og over øynene. Den eldste gutten hennes på 12 år har vært på rømmen i 13 dager. Han tør ikke komme tilbake til flyktningemottaket. Han er redd politiet skal komme og hente ham igjen. Og det gjør de, hvis familien ikke får opphold.

Hos seg har mammaen jenta på seks år og yngstegutten på et og et halvt. Slik lever de dag etter dag i uvisshet og sorg.

Jeg vet at Jesus kan gjøre et under og la dem få bli i Norge. Men jeg trenger hjelp fra dere til å løfte familien frem for Gud. Jeg fikk det for meg natt til i går at jeg skulle sende ut et skriv til alle kristne organisasjoner jeg klarer å finne navnet på. Jeg ønsker at vi skal samle oss i et felles bønnesus til Gud for denne familien. Det vet jeg at Han vil lytte til.

Kan dere hjelpe meg?

Jeg ønsker at dere takker Gud for at Han har tatt vare på moren og de tre barna frem til denne dag. Og så ønsker jeg at dere ber om at Herren kan gjøre et under slik at de får bli i Norge bestandig – som norske statsborgere. Men det er viktig at underet skjer fort. Vi har ikke tid til noen lang saksbehandling. Både for moren og gutten sin del er det viktig at de så snart som mulig kan komme sammen igjen – helst i dag. Men da må det et ekte under til.

Jeg ønsker også at dere spør Gud om Han kan reparere de sjelelige sårene denne familien har fått. Det har vært tøffe tak for både 12-åringen, seksåringen og veslebroren på halvannet år som nesten aldri er ute av rommet på asylmottaket. Og så vil jeg dere skal be om sjelelig helbredelse for mammaen på 35 år. Hun har tatt vare på barna sine gjennom ekstreme påkjenninger, og har gjort en fantastisk jobb. Men nå må Gud være så snill å bære dem det siste stykket og la mammaen få sove godt uten sovemedisiner.

Jeg vet at Gud hører bønn og at han ikke gir barna sine steiner når de ber om brød.

Tusen takk for at dere er med og ber for denne familien! Det betyr mye for meg.

Beste hilsen fra

Christine Kristoffersen

Paul Erik Wirgenes

2. august 2011
hei. Flott å lese om gatekirka i Harstad. Det er lenge siden det ble lagt inn noe stoff på siden. Er gatekirka fortsatt i virksomhet?

Pauli

3. april 2011
Dette er et flott tiltak. Egentlig burde noe lignende være i alle byer slik at den kritne menighet var synlig tilstede. Lykke til videre!

Anna Kristina Häger

24. november 2010
Hei. Leste om Gatekirka i panorama Hålogaland. Blir så glad og takknemmelig når Jesus blir synlig i gratisaviser. Og selvfølgelig i gatebildet slik som dere blir. Leste alt her på hjemmesiden. Takk og lykke til videre. Skal besøke en gang jeg er i HArstad.

9. august 2009
Så godt at dere fortsatt står på. Dere har virkelig gjort noe for byen. Gud velsigne dere.

Bente

26. februar 2009
Flott tilbud! Fant dere da jeg søkte på ordet "velsignelse". Måtte Herre velsigne dere rikt i deres arbeid! Flott tiltak.
BK

Trond Eilertsen

28. november 2008
Gatekirka er en viktig brikke i guds arbeid,mange mennesker i harstad trenger dere,lykke til med arbeidet.Mvh Trond Eilertsen

karsten

26. oktober 2007
La Shahla få bli i Norge!
Signer oppropet med mobilen din!
Send:
ASYL Navnet ditt, kommune
til 1963
Meldingen koster kr 3,-

Etter å ha sittet i kirkeasyl i nesten7 år synes vi at nok er nok! Shahla må få bli i Norge. Som støttespillere føler vi avmakten. Shahla har nå sittet innesperet gjennom fire norske regjeringer. Vær med å si din mening med å signere dette oppropet med din mobil.

Send denne oppfordringen videre til de du har i e-post listen din, slik at vi kan hjelpe Shahla ut av kirkeasyl!
Om hun tvinges til å vende tilbake til Iran er skjebnen hennes forseglet. Som tidligere politisk aktiv i hjemlandet, hun er en fraskilt kvinne og har konvertert til kristendommen frykter hun med rette livet om hun må returnere til hjemlandet. Når Irans religiøse politi kjenner til konvertitter som lar seg døpe i Filadelfia Oslo, skal det ikke store fantasien til for å skjønne at de har god kjennskap tilhvem Shahla er. Vi kan ikke være så naive...
Politisk famile
Brødrene hennes har fått politiskasyl som FNs kvoteflyktninger. En bor på Lillestrøm, og den andre bor i Canada. Hvorfor kan ikke myndighetene også godkjenne Shahlas politiske arbeid i hjemlandet? – Som jeg, drev også de illegalt arbeid for kurdere i Iran. Brødrene mine fikk status som FNs kvoteflyktninger. En har fått opphold i Norge - den andre Canada. Mens jeg derimot, er utvist, sier Shala. Blir kvinner som deler ut flyveblader og sett på som mindre politisk aktive enn menn som trykker opp de samme flyvebladene?
I følge henne er den ene broren dømt til døden for det illegale arbeidet han har stått bak, men han greide å flykte. – Jeg derimot, delte ut illegal propaganda mot regimet. Men dette arbeidet er ikke farlig nok eller synlig nok for norske myndigheter. De vil kaste meg ut av Norge. Her er jeg uønsket, sier hun til Smaalenenes Avis. Hvorfor er det lettere for menn å få opphold?
Kristen
I løpet av perioden som kirkeasylant på Mysen har Shahla også konvertert fra Islam til kristendom. Dette forverrer hennes situasjon i hjemlandet. Det er velkjent at endel land, deriblandt Iran, forfølger kristne og de vil være i direkte livsfare om de har konvertert fra Islam. Det er ingen tvil om at hun er en kristen, og hun deltar i de aller fleste aktivitetene til Filadelfia Mysen som foregår i lokalet. Hun er vel integrert i menigheten.
Nå er det nok!
Nå venter vi på den femte omgjøringsbegjæringen som er inne hos Utlendingsnemda (UNE). Shahla må få bli! La oss sammen vise støtte til henne ved å sende "ASYL navnet ditt, kommune" til 1963.
Resultat kan du se på www.filadelfiamysen.com
På den ytterste dag skal HAN si det dere har gjort mot en av mine minste har dere gjort i mot meg! Det er en anledning til å vise guds ord i praksis!

Erling Holst-Larsen

14. oktober 2007
Gratulerer med fine websider og lykke til med det gode arbeidet!
Del denne siden med andre!

Share on Facebook